Politica de livrare a produselor - Gradina Vlahiia Oferte

Gradina Vlahiia
Infornatii la: 0729 883-109
Go to content

Main menu:

Politica de livrare a produselor

Livrarea produselor
3.1 Produsele disponibile în stoc și listate pe site vor fi livrate fizic la adresa specificată, prin personal propriu / servicii de curierat rapid, numai pe teritoriul României (zona Snagov +10km). Livrările se efectuează door-to-door. Curierul prin intermediul căruia se va efectua livrarea produselor comandate este ales de către vânzător, unilateral. Vânzătorul poate în orice moment să modifice curierul care va efecta livrarea produselor comandate de cumpărător.
3.2 Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor.
3.3 Produsele vor fi livrate la adresa indicată de către cumpărător. Vânzătorul asigură transportul gratuit al comenzilor.
3.4 Termenul de livrare pentru produsele comandate prin intermediul site-ului este, în principiu, de 24 de ore din momentul confirmării comenzii de către vânzător. Sau pentru meniu a la carte cititi pagina respectiva cu termeni mai scurti de livrare.
3.5 Comenzile se plasează cu 1 zi înainte de livrare până la ora 19:00. Comenzile se pot modifica cu 1 zi inainte de livrare pana la ora 11:00.  În zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi.
3.6 Produsele comandate vor fi livrate în intervalul orar 12:00 - 19:00, în funcție de traseul curierului. Vânzătorul nu poate garanta o oră fixă de livrare.
3.7 Administratorul poate întârzia sau anula livrarea produselor în cazul în care nu poate onora comanda din motive independente de voința sa, generate fie de o terță persoană, fie de o împrejurare de forță majoră.
3.8 Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz, vânzătorul nu își asumă nicio răspundere în numele curierului.
3.9 În situația în care vânzătorul, după ce a confirmat comanda, nu livrează produsele în intervalul orar 12:00 - 19:00 , iar cumpărătorul a optat pentru anularea comenzii, vânzătorul va rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului de către cumpărător și în decurs de cel mult 14 zile de la data la care cumpărătorul a comunicat vânzătorului decizia sa de terminare a contractului.
3.10 Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat cumpărătorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de acesta, altă decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.
3.11 Dreptul de proprietate asupra produselor se transferă cumpărătorului la livrare, condiționat de plata prețului.
3.12 Dacă produsul nu poate fi livrat din cauze imputabile cumpărătorului, vânzătorul își rezervă dreptul de a încasa suma aferentă produsului comandat.

Pentru fiecare tipologie de livrare, va rugam sa cititi regulament pe pagina respectiva. Livrai meniu a la carte si Livrare oferte de sarbatori.
Adresa: Strada Albastrelelor, nr 24
E-mail: cristian@gradinavlahiia.ro
Telefon: 0729 883-109


Harta Ferma Gradina Vlahiia
Back to content | Back to main menu